Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Tarım'dan çiftçilere bilgilendirme semineri

Erdek Tarım

Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Işıktaş, başlattıkları mahalle ziyaretleri hakkında şunları kaydetti:

Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Işıktaş, başlattıkları mahalle ziyaretleri hakkında şunları kaydetti:
"Gerçekleştirdiğimiz bu gece toplantıları ile kırsal mahallelerde ikamet ederek bizleri ziyarete gelemeyen çiftçimiz ile tanıştık, hem de sorunlarını dinledik. Yaptığımız toplantılar ile 2014 yılı hakkında durum değerlendirmesi yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Çiftçilere, müdürlüğümüzün tarımsal zirai desteklemeleri ve hayvancılık desteklemeleri ile ilgili bilgileri artardık.”
Gece toplantılarının devam edeceğini kaydeden Işıktaş, Kapıdağ`da bulunan tüm mahallere giderek çiftçilerin ve hayvancıların sorunları ile yakından ilgileneceklerini sözlerine ekledi.

 

Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü görevlileri, mesai saati bitiminin ardından ilçeye bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek çiftçileri bilgilendiriyor.
Ziyaretler kapsamında Aşağıyapıcı, Hamamlı ve Belkıs mahallelerini dolaşan Işıktaş ve ekibi, Kapıdağ’da bulunan tüm mahalleleri dolaştıktan sonra Paşaliman Adasına giderek buradaki çiftçilerlede bir araya geleceklerini belirtti.
Mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu Aşağıyapıcı, Hamamlı ve Belkıs gece toplantılarında Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Işıktaş`a, veteriner hekim Eren Ergün ve ziraat mühendisi Melike Ergün eşlik etti.




  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı